Wear it forward!

 

 

 

 

Forsæt traditionen og skån miljøet

Inspireret i Pay it forward bevægelsen og ideen om at dele og give videre, kom ideen om at skabe A saree´s Story grundlag:  at give noget videre som har været nyttig og værdsat, så den bringe samme glæde igen hos andre.

I A saree´s Storys tilfælde, handler det om at forsætte en sarees tradition og mindske miljøbelastningen ved at minimere tøjaffald og nyt-produktion.

 

Hvad er en saree?

En saree, er den traditionelle, kvindelige beklædning i Indien. Saree’erne er ofte givet videre gennem generationer, fra kvinde til kvinde, for at fejre specielle begivenheder i en kvindes liv. som en gave på mærkedage.

De danner et bånd mellem deres tidligere og nuværende ejer og skaber derved saree’ens egen historie.

 

Giv glæden videre

A saree’s Story vil igennem genbrug og upcykling af disse brugte sarees, give glæden og sareernes historie videre til dig. 

Det er en speciel følelse at vide at det tøj man bærer, har en særlig betydning og har tidligere været en del af en anden kvindes liv og gøren, båret med ynde og stolthed.

Jeg vil gerne give den følelse og æren videre til dig, så du også kan Wear it forward.

Når du ikke vil bruge dine styles mere, er de klare til at komme videre til en anden kvinde der vil få glæde af dem… ligesom da du først fik dem. En skøn måde at fortsætte en tradition og skabe samhørighed omkring.

A saree´s Story, blev skabt med intentionen om at fortsætte en saree´s rejse og historie, og gøre den til en del af din.