Story

 

A saree´s Story er et dansk tøjmærke, hvor vi primært bruger bæredygtige materialer til vores tøjproduktion. Vi bestræber os på at gøre en forskel, samt på at efterlade en bedre planet til de næste generationer.

Vi genbruger brugte indiske saree’er ved at kreere nye designs og forvandle dem til nye styles, der tilføjer farver og livlige prints til den skandinaviske stil. 

En saree er den traditionelle, kvindelige beklædning i Indien. Den anses som værende deres primære beklædningsgenstand - også i den moderne garderobe blandt nutidens kvinder. 

Saree’erne er ofte givet videre i generationer fra kvinde til kvinde for at fejre specielle begivenheder i en kvindes liv. Som en gave på mærkedage. De danner et bånd mellem deres tidligere og nuværende ejer og skaber derved saree’ens egen historie.

 

 

Et festfyrværkeri i dit liv

A saree´s Story er ejet og administreret af Nilsa Serrano Nøhr. Mor og hustru. Erhvervsdrivende husmor og kreativ sjæl, som elsker at rejse ud i verden og at læse, når muligheden byder sig. 

Vi ønsker at skabe et brand, der bringer glæde og farve ind i vores liv. Vores designs er inspireret af kvinder fra hele verden, som en hyldest til deres skønhed, styrke og forskellighed. 

Vores styles bringer den frihedselskende og eksotiske kvinde frem i dig, som elsker den luksuriøse boheme stil. De unikke prints vil gøre, at du skiller dig ud, og du vil føle dig lige så unik som det outfit, du bærer. 

Vi skaber tøj, der kan mixes i et væld af kombinationer, som kan styles op og ned efter ønske. Vores designs kan tilpasses enhver lejlighed og årstid.

 

 

 

 

Vi skaber:

Tidløst design der kan bruges året rundt i mange år.

Styles til alle aldre og alle dem der tør.

Designs med en fantastisk pasform til alle kvinder og alle kvindelige former.

Vores saree’er bærer selv en historie og har haft en lang rejse, hvilket er bevis på den høje kvalitet.

 

Der kan forekomme små skønhedsfejl i stoffet, da saree’erne er genanvendte.

 

 

 

Vores værdier:

A saree´s Story er skabt som en hyldest til det spirituelle bånd mellem kvinder på tværs af landegrænser, tro og etnicitet. Vi tror på, at kvinder skal støtte og løfte hinanden, det giver os styrke og tillid med på vores rejse gennem livet.

Når du bærer vores designs, bliver du samtidig en del af en mode revolution, som er miljø- og social bevidst.

Vi laver tøj med sjæl og en historie.

Vi er miljøansvarlige og social bevidste, og det er vores samarbejdspartnere også.

Vi er et slow fashion brand med fokus på høj kvalitet, bæredygtige materialer, eksklusive små kollektioner og gode arbejdsforhold hos vores leverandører.

 

 

Smuk vintage beklædning

En saree’s rejse starter, når den bliver givet i gave til en kvinde i Indien, hvor den efterfølgende bliver givet videre fra én generation til en anden. 

Det er en del af en kulturel tradition, hvor kvinder af andre kvinder i familien får en (eller flere) saree’er i gave på specielle mærkedage i hendes liv. 

Disse saree’er går i arv i flere generationer og efter mange års brug bliver de solgt eller byttet hos en vandrende handelsmand, når der er brug for penge eller andre nødvendigheder. Saree’ens rejse forsætter fra handelsmand til handelsmand, indtil de bliver købt af os eller vores partnere. 

Vores saree’er bliver så sorteret, repareret, vasket og soltørret for at være klar til at blive en del af vores designs.

 

Vores designs:

Er tidligere brugt og elsket

Fortryllende og unikke prints

God, vel tilpasset pasform

Henrivende silke mix kvalitet

 A saree´s Story blev skabt med intentionen om at fortsætte en saree´s rejse og historie og gøre den til en del af din.