Get the look

 

Get the look er inspirationssiden der giver dig tips og ideer til at sammensætte dine outfits med udgangspunkt i vores designs, som du enten allerede har, eller overvejer at købe.

Det er mit ønske at kunne give dig gode råd, vejledning og inspiration til dine outfits på samme måde som jeg gør i butikken. På denne side viser jeg dig hvordan du kan sætte dine styles sammen og inkorporere dem i din nuværende garderobe.

De viste outfits viser vores designs sat sammen på tværs af kategorierne. Du vil se hvordan du kan lave mix-match med prints og farver, men også hvordan du kan style det tøj du allerede har og give det dit personlige præg.

Her kan du se hvordan den samme style kan skabe forskellige outfits som kan bruges til diverse lejligheder. Se hvordan du kan bruge den samme bluse til både kontoret, en café-date eller en fest.

Jeg viser dig blandt andet også hvordan din kimono kan bruges på jeans i et boheme look. Se hvordan en kimono også kan pifte en basis kjole op, hvis du vil skille dig ud fra mængden og gøre den unik. Du vil også se vores designs brugt både sommer og vinter, når vi sætter dem sammen med fx en chunky strik, leggings eller støvler.

Det er præcis hvad slow-fashion, bæredygtighed og upcycling handler om! At kunne bruge sit tøj på flere end én måde, til forskellige anledninger og at købe tøj lavet af allerede eksisterende materialer.

Du sparer penge, og sparer miljøet for overproduktion af tøj og sender et godt signal om dine værdier til omverdenen.

Da vores styles er unika, altså at der kun findes ét af hver print, kan det ske at varen på billedet er udsolgt.

Skulle det ske, kan du lade dig inspirere af de andre prints på webshoppen. 

Jeg hjælper gerne med at finde et alternativ der inspirerer dig. Du finder min email og telefon nederst på siden ellers kan du kontakte mig på de sociale medier.

Rigtig god fornøjelse!

KH N.

 

 

 

 

Belle bælte stylet som sløjfe

Susanne 2 i 1 nederdel stylet som kjole